اخبار فوری
- 1403/12/22 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز آموزشی درمانی پورسینا رشت
- 1403/12/22 بازدید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
- 1403/12/22 مدیران ارشد گیلان به پویش «نه به تصادف» پیوستند
- 1403/12/22 کاهش تلفات جادهای در گیلان با اجرای طرحهای ایمنی و فرهنگسازی
رئیس خون بخش؛
اهدای خون توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به جهت ترویج فرهنگ اهدای خون و جبران بخشی از نیاز استان به آن، خون خود را اهدا کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا)، دکتر محمدتقی آشوبی-رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اقدامی خداپسندانه و انسان دوستانه با حضور در پایگاه انتقال خون گیلان، خون خود را به بیماران نیازمند اهدا کرد.
وی تامین خون را یکی از اقدامات مشارکتی در بستر جامعه دانست و بر ضرورت اهدای مستمر آن تأکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به گردشگرپذیر بودن استان گیلان و شمار بالای تروما جادهای و همچنین وجود بیماران تالاسمی، حفظ ذخایر خونی در استان را حایز اهمیت برشمرد.
دکتر آشوبی همچنین ضمن دعوت از مردم و نوع دوستان گیلانی به اهدای خون، از تلاشهای کارکنان و تیم درمانی مراکز انتقال خون استان گیلان به جهت تامین خون و فرآوردههای آن تقدیر کرد.
پایان پیام/
نظر دهید